Seminere, İTBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Günenç, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seminerin açılış konuşmasını İTBF Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kayhan Delibaş gerçekleştirdi. Sosyoloji alanında istihdam olanaklarının dar olduğu görüşünün, yanlış bir izlenim olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Delibaş, sosyolojinin, başka disiplinlerarası alanlarda da istihdam edilerek geniş bir alana yayıldığını belirtti.

KUTO’da ETSY hakkında seminer yapıldı KUTO’da ETSY hakkında seminer yapıldı

Moderatörlüğünü İTBF Sosyoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Berrin Güner’in yaptığı seminerde, üniversite mezunlarından İzmir/Buca Gürçeşme Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Okul Müdürü Burcu Sarı, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ASDEP personeli Gamze Sağır, Efeler Belediyesi Sosyal Kültürel Ekonomik Araştırma Merkezi Uzman Sosyolog Aynur Çam, Aydın Amerikan Kültür Kolejleri Özel Ege Atabey Okulları İngilizce Eğitim Koçu Gizem Bayhan Karaca ve Aydın Kuantum Eğitim Kurum Müdürü Mustafa Can Çandır konuşmacı olarak yer aldı.

Mezun öğrenciler ile eğitim öğretime devam eden öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan seminerde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi mezunları, katılımcılar ile üniversite boyunca yaşadıklarını ve çalışma hayatındaki deneyimlerini paylaştı.

Seminer, soru-cevap bölümünün ardından plaket ve teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ