Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  Aydın Barosu avukatlarından Mücahit Kibar’ın icra takibi yaptığı kişi ve yanındakiler tarafından darp edilmesine MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’tan tepki geldi.

Alıcık, ‘Adalete yapılan saldırıyı kınıyoruz’ başlıklı açıklamasında, “Demokrasi kültürü yüksek kentimizin Aydın Barosu avukatlarından Mücahit Kibar’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

‘Adalet gücü bağımsız olmayan bir ulusun, devlet olarak bağımsızlığı söz konusu değildir.’ Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün veciz ifadesi ile ışık tuttuğu, adalet mülkün temelidir ilkesine hayat veren, hak arama ve savunma hakkının gerçekleşmesini sağlama konusunda çaba gösteren, Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk devleti ve bağımsızlığını temsil eden başta üzücü olayda yaralanan Avukat Mücahit Kibar’a tüm avukatlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim” dedi.

“TEKRAR YAŞANMASIN”

ATB, çiftçilere bereketli hasat sezonu diledi ATB, çiftçilere bereketli hasat sezonu diledi

Alıcık, “Bu tip üzücü olayların adaletin yerine bulmasına, avukatlarımızın ve tüm hukuk camiamızın özgür, bağımsız çalışmalarına engel olamayacağını da belirtmek istiyorum. Tekrar yaşanmaması dileklerimle, tüm avukat arkadaşlarıma tekrar geçmiş olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” görüşlerine yer verdi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ