Şiddetli rüzgar sahili dağıttı Şiddetli rüzgar sahili dağıttı

Başkan Kaya İncirliova Alevi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Kamer Gündoğan ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Gerenkova Mahallesi’nde yapımına devam edilen Cemevi ve Kültür Merkezine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantı sonrası Başkan Kaya projenin el birliği ile bitirilmesi için tüm hayır sever vatandaşlara çağrıda bulundu.  
 
CEMEVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ ZENGİNLİK KATACAK 
 
Başkan Kaya, Gerenkova Cemevi ve Kültür Merkezinin önemine değindiği açıklamasında “İncirliova Alevi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğimiz koordinasyonunda Gerenkova Mahallemizde yapımına devam edilen Cemevi ve Kültür Merkezimiz ile ilgili bugüne kadar ne yapılması gerekiyorsa yaptık ve bundan sonrada yapmaya devem edeceğiz. Cemevi ve aynı zamanda kültür merkezi olarak hizmet verecek binamız hem ilçemizde önemli bir eksikliği giderecek hem de zenginlik katacak. Tamamlanması ile birlikte ilçemiz ile birlikte civar ilçelerde yaşayan canlara da hizmet verecek olan Cemevi ve Kültür Merkezimiz için hayır sever vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız derneğimizin resmi banka hesabı olan Ziraat Bankası TR 0600 0100 0797 9750 4371 5001 IBAN numarası ile desteklerini derneğimize ulaştırabilirler. Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli'nin dediği gibi hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bu vesile ile Cemevi ve Kültür Merkezimize katkıda bulunacak tüm vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 
 
BAŞKAN KAYA’YA TEŞEKKÜR 
 
İncirliova Alevi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Kamer Gündoğan ise Gerenkova Cemevi ve Kültür Merkezinin başladığı günden bugüne Başkan Kaya’nın desteğini hiçbir zaman esirgemediğini belirterek, “Başkanımız Aytekin Kaya’ya bugüne kadar olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Cemevi ve Kültür Merkezimizin de hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum.” dedi.  
 
İncirliova Belediyesi’nde yapılan toplantıya İncirliova Belediye Meclis Üyesi Süleyman Soylu ile birlikte Binali Kaş, İmam Yıldırım, Fikret Erdoğan, Yılmaz Batmaz, İsmail Özpınar da katıldı.

Kaynak: HABER BÜLTENİ