Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre; Aydın’daki CHP’liler, İl Başkanlığı tarafından Turistik Park’ta düzenlenen bayramlaşma programında buluştu.

Toplantıda ilk sözü alan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Ben İl Başkanı olarak şunu söyleyebilirim. Bundan sonraki bayramlarımızı CHP iktidarında kutlayacağımıza inanıyorum. İktidarımıza az günler kaldı. Bundan sonra el ele, omuz omuza vererek hep birlikte olacağız. Hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ise “Nice mutlu bayramlar diliyorum. İktidar olma yolunda sizlerle birlikte hedefe kilitlendik. İlk genel seçimde iktidar olmak dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“İLK SEÇİMDE PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, “Hep söyledik. Söylemlerimizin ve çalışmalarınızın ilk meyvesini yerel seçimlerde aldık. Ülkemiz kötü zamanlardan geçiyor. Çocuklarımız, gençlerimiz umutsuz. Çiftçimiz, emeklimiz, esnafımız perişan. Ama bir yerde sorun varsa çare ve çözüm CHP diyoruz. Vatandaşımız bize iktidara hazır olun mesajı verdi. Bunun sorumluluk ve ağırlığını biliyoruz. Tüm üyelerimizle, tüm bireylerimizle gece gündüz çalışacağız ve ilk genel seçimde CHP’yi iktidara taşıyacağız. CHP iktidarında sadece bayramlarda değil, her gün milletimizin yüzü gülecek. Geleceğe umutla bakacağız” görüşlerini dile getirdi.

“CHP GELSİN, SORUNLARI ÇÖZSÜN”

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise Meclis’te yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Bütün sorunları gündeme getirmeye çalışıyoruz. 22 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarı bu ülkeyi bu duruma düşürmüştür. 22 yıldır bu ülkeyi bu hale getiren iktidarın sorunları çözme şansı yoktur. Ya bu sorunu çözün ya da bırakın gidin CHP gelsin, bu ülkenin sorunlarını çözsün” diye konuştu.

İktidarın ekonomi politikalarını eleştiren Yıldız, sosyal belediyecilik uygulamalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu kutladı.

Naz-Naz zorlu sınavda: Rakip Ankara Demirspor Naz-Naz zorlu sınavda: Rakip Ankara Demirspor

Programın bitiminde parti kurmayları el ele vererek, birlik ve bütünlük mesajı verdi.

Bayramlaşma etkinliğine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ