Büyükşehir Haberleri

Büyükşehir haberleri ve güncel Büyükşehir gelişmeleri, Büyükşehir ile ilgili tüm video, Büyükşehir fotoğrafları ve Büyükşehir haberleri Gazete Gözlem sitemizde


GÜNCEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri, Aydın kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, sanatın tüm güzelliklerini kent genelinde vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

GÜNCEL

Aydın genelinde birçok noktada eşzamanlı olarak yol çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde de çalışmaları sürdürüyor.

GÜNCEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi, "Yaz Konserleri" etkinlikleri kapsamında bu kez Germencik Belediye Parkı’nda muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Nazilli akşam saatlerinde şiddetli sağanak yağış ve fırtınaya teslim oldu. Fırtınanın yıktığı ağaçlar Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından kaldırıldı.

GÜNCEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kente yeni yollar kazandırmak ve mevcut yolları yenilemek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

GÜNCEL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu dönem tutumlu olma dönemidir” diyerek “Hiçbir zaman müsrif olmadım, tutumlu oldum. Belediyede asla...

GÜNCEL
GÜNCEL