Ekim sonunu işaret etti Ekim sonunu işaret etti

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Ortaklar – Selçuk Karayolu’nun bölünmüş yol haline getirilmeyen kesiminin bir an önce tamamlanarak açılması konusunda çağrı yaptı.

CHP Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ ile birlikte bölgeye giden Karakoz, burada yaptığı açıklamada, “Bu yolla alakalı daha önce de önergeler verdik. Bu yol 10 küsur yıldan bu yana tamamlanmadı. Bu yol çok yoğun ve işlek bir yol. Burada sürekli kazalar oluyor. Can ve mal kaybı yaşanıyor. Bu yolun tamamlanmasına ilişkin taleplerimiz görmezden geliniyor. AK Parti iktidarı boyunca Aydın’a çivi dahi çakmadılar. Bugün gerek Büyükşehir gerek ilçe belediyelerimiz Aydın’ın yol ağına inanılmaz yollar kattılar. Yapılmadık yol bırakmadılar. AKP iktidarı ise 10 küsur yıldan bu yana bu yolu tamamlayamadı. Bu durumu Aydınlı ve İzmirli hemşehrilerimizin takdirine bırakıyoruz. İktidara sesleniyoruz. Aydın’a tek çivi çakmadınız. Bu yolu bir an önce tamamlayarak hizmete açın” ifadelerini kullandı.

İktidarın tavrını eleştiren Karakoz, çarenin CHP olduğunu vurguladı.

CHP İlçe Başkanı Bozdağ da arazi araçlarının da yoğun olarak kullandığı yolda meydana gelen kazalardan bölge halkının mustarip olduğunu aktardı. 

Muhabir: KIVANÇ UĞUR - YENİKIROBA