Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre; CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İl Kadın Kolları Kongresi’nde şahsına yönelik protestoya ilişkin yaptığı açıklamada, şimdiye dek hiçbir kongreye müdahale etmediğini belirterek, “Yaşananlardan büyük üzüntü duydum” dedi.

Nazillili avukat yönetime talip Nazillili avukat yönetime talip

CHP’nin iktidarı için mücadele ettiklerini vurgulayan Yıldız, “Aynı amaca hizmet ediyor, ayni hedef doğrultusunda hep birlikte büyük bir inanç ve kararlılık ile yürüyoruz. Ben, 2002’de 2007’de ve 2011’de partime küsmedim. Hiç bir Cumhuriyet Halk Partili Partisine küsmez, küsmeye de hakkımız yoktur. Bu parti için mücadelemi sürdürdüm” sözlerine yer verdi.

 “HİÇBİR KONGREYE MÜDAHALE ETMEDİM”

“2015 yılında da beni partililerim vekil yaptı” diyen Yıldız, şöyle devam etti: “Bu göreve layık olmak için elimden gelenin fazlası yaptım bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kadın Kolları Kongresi’nde yaşananlardan büyük üzüntü duyuydum. Böyle bir olayın başrolünde olmak beni derinden yaraladı. Bugün, bana atılan iftiralara cevap vermem gerektiğini de düşünüyorum. Ben, bu zamana kadar başta Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere hiçbir kongreye müdahale etmedim. Bu parti, halkın partisidir. Bu parti, Türkiye Cumhuriyeti’nin partisidir. Bu Parti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”

“BİRLİK OLMAMIZ LAZIM”

Şahısların gelip geçici olduğunu, asıl olanın CHP olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti: “Bu tip polemikleri derinleştirmemek, halkımızın gerçek gündeminden kopmamak gerek. 

İktidar yürüyüşümüzde bir olmamız birlik olmamız gerek. Bir sonraki genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız. Cumhuriyet Halk Partimize hizmet edenlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ