Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  SP Aydın Teşkilatı, 30 Haziran’da yapılacak seçimli olağan büyük kongrede SP Genel Başkan adayı Mahmut Arıkan’ı destekleme kararı aldı. SP Aydın İl Başkan Fatih Karahan, “Aydın’ın 16 delegesi var. 16’mız da Mahmut Bey’den yanayız” mesajını verdi.

Yeni Kıroba’ya özel açıklamalarda bulunan Karahan, “Nasip olursa 30 Haziran Pazar günü 3’üncü olağanüstü kongremizi gerçekleştireceğiz. Temel Bey, sağlık sorunları ve yaş dolasıyla aday olmama kararı aldı. Şu anda Genel İdare Kurulumuzun, il başkanlarımızın önerdiği isim Mahmut Arıkan” dedi.

“16’MIZ DA MAHMUT BEY’DEN YANAYIZ”

Kuyucak’ta yollar yenileniyor Kuyucak’ta yollar yenileniyor

SP Sözcüsü Birol Aydın ile eski İstanbul il başkanlarından Selman Esmerer’in adaylığını açıkladığını anımsatan Karahan, şu görüşleri dile getirdi: “Belki yapılan görüşmeler sonucunda tek listeye indirilebilir. 3 liste olarak da seçime girebiliriz. Biz her zaman için genel merkezin yaptığı istişareler sonucunda çıkan kararlara uyma noktasındayız. Tüm il ve ilçe başkanlarının, delegelerin hepsinin fikri alındı. En fazla destek alan Mahmut Arıkan’dı. Temayül tarzında bir yoklama yapıldı, burada 5 isim arasında Mahmut Arıkan ön plana çıktı. Genel merkezimiz, Genel İdare Kurulumuz ve Yüksek İstişare Kurulumuz da Mahmut Bey’de karar kıldı. Aydın’ın 16 delegesi var. 16’mız da Mahmut Bey’den yanayız.” 

Kaynak: HABER MERKEZİ