Kuyucak’ta yollar yenileniyor Kuyucak’ta yollar yenileniyor

Aydın Valisi Yakup Canbolat, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Canbolat, mesajında Türk milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği Büyük Zafer’in, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda milletin sarsılmaz azminin, üstün iradesinin ve vatan sevgisinin unutulmaz bir sembolü olduğunu vurguladı.

Vali Canbolat, “30 Ağustos Zaferi, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğin, vatanına olan sevgisinin ve eşsiz kahramanlığının en önemli göstergelerinden biridir. Türk Milleti, bu zaferle tüm dünyaya hür, bağımsız ve egemen bir devlet olmanın insanca yaşamanın temel şartı olduğunu göstermiştir,” dedi.

Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletin topyekûn bir mücadele sergilediğini belirten Canbolat, bu şanlı mücadelenin sadece tarihimizin bir dönüm noktası değil, aynı zamanda geleceğe yürüyüşümüzde de ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

Vali Canbolat, Aziz Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla kenetlenerek bugüne kadar her türlü zorluğun üstesinden geldiğine ve gelecekte de bu değerlerle aşılmayacak bir engel olmadığını belirtti. 

Vali Canbolat, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Cumhuriyetimize ve kazanımlarına sahip çıkarak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak görevimizdir. Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafaa etmeli, ecdadımızdan aldığımız ilhamla ülkemizi sonsuza dek yüceltmeliyiz.  Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm İstiklal Savaşı kahramanlarını, Aziz Şehitlerimizi saygı ve rahmetle, Gazilerimizi ise minnet ve şükranla anıyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ